ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали 19-річного юнака, який порушив ПДР та мав при собі наркотики

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали юнака, який порушив правила дорожнього руху та мав при собі наркотики. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

«Сьогодні вночі, піший екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання на проспекті Шевченка та виявив транспортний засіб Nissan, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме не увімкнув покажчик повороту, при зміні напрямку руху. Патрульні зупинили автомобіль та підійшли до водія. Чоловік поводився розгублено та почав передавати пасажирам паперовий згорток, ті в свою чергу вийшли з салону та викинули його на землю. Це була складена десятигривнева купюра в якій була речовина зеленого кольору», – йдеться у повідомленні.

Також у патрульній розповідають, що пасажири почали виправдовуватися, що це не їх згорток. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.

«Під час спілкування з водієм, інспектори побачили у водія ознаки сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Чоловік відмовився в присутності свідків. Згодом, на місці працювала слідчо-оперативна група, яка вилучила речовину невідомого походження та передала на експертизу. На 19-річного водія склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та постанову за порушення правил дорожнього руху. Справу передали слідчим», – додали патрульні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *