ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають допомогти зібрати кошти на подарунки для самотніх літніх людей до Святого Миколая

|

Організатори запрошують усіх охочих з 14 до 31 грудня включно завітати до одного з львівських закладів мережі «!FEST» та замовити в офіціанта страву чи напій і додати до рахунку «Спеціальну пропозицію від Миколая» (вартість пропозиції – 10 грн.), а ще розповісти про це друзям у соціальних мережах. Всі кошти, зібрані таким чином, скерують на допомогу літнім людям. Зокрема частину із них – на свято-привітання для людей похилого віку – кожен з них отримає подарунки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ми хочемо, щоб самотні літні люди відчули себе важливими, відчули турботу та свою цінність для суспільства. Самотність не долається державним фінансуванням чи соціальним страхуванням. Якщо ми самі не потурбуємося про наших батьків, бабусь та дідусів – ніхто не зробить цього за нас. Якщо ми хочемо побудувати сильну та успішну державу, то мусимо змінити ставлення суспільства до літніх людей та відновити цей зв’язок між поколіннями», – розповідає Любомир Шимків, менеджер львівського осередку Української Академії Лідерства, співорганізатор акції.

Гасло проекту закликає «Зігрій своїм теплом людей літнього віку». Організатори – Львівський осередок Української Академії Лідерства у співпраці з Холдингом емоцій «!FEST» та Львівським територіальним центром соціального обслуговування Львівської міської ради дякують усім благодійникам, які вже долучились чи ще долучаться до проекту.

Також студенти Української Академії Лідерства планують підтримувати зв’язок з цими людьми та залучати їх до освітніх та культурних заходів у протягом усього року, а не тільки до свят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *