ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовців львівського підрозділу «Укренерго» оштрафували за корупцію

Олександр Косик

|

Посадовцям «Львівські магістральні електричні мережі», структурного підрозділу ДП «НЕК Укренерго», оголошено догани за неповідомлення НАЗК про придбання транспортних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі прокуратури Львівської області.

 

Зокрема, головний інженер та начальник служби магістральних ліній несвоєчасно повідомили Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.

Вказані особи, придбали транспортні засоби марок CHEVROLET LACETTI та RENAULT SCENIC відповідно, вартістю, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року. Таким чином посадовці вчинили адміністративні правопорушення, передбачені ч.2 ст.172-6 КУпАП(порушення вимог фінансового контролю).

За наслідками судового розгляду до винних застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Крім цього, за поданням керівника місцевої прокуратури, наказом виконуючого обов’язки директора ВП «Західна електроенергетична система» державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго», чоловіків притягнуто до дисциплінарної відповідальності та оголошено догани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *