ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких львів’ян запрошують на «шоколадну» виставу просто неба

Соломія Григор'єва

|

Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» запрошує діток та їх батьків на театралізоване дійство «Іде святий Миколай», яке відбудеться у Львові сьогодні, 18 грудня, о 17.00 год. на вулиці Сербській, 3. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«Казкова вистава уже традиційно відбудеться просто неба на вулиці Сербській. Герої цьогорічної зимової феєрії чаруватимуть солодкою історією, казковістю костюмів та розмаїттям веселощів. Також на гостей очікують різноманітні цікаві загадки та забавлянки. Кульмінацією свята стане привітання від Святого Миколая та солодкі подарунки.

Театр «Воскресіння» вперше представить нову святкову виставу, в якій буде використана атрибутика шоколадної справи. Дітлахів, які завітають на дійство, очікує казковий бал з принцом і принцесою, зустріч з зачарованими героями та участь в цікавих забавах. Також буде можливість спостерігати, як шоколатьє на ходулях варять казковий шоколад у величезному казані», – розповідають організатори.

Також діти зможуть особисто зустрітись зі Святим Миколаєм та отримати подарунок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *