ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вчора випало 50% місячної норми снігу

Катерина Родак

|

Через сильні опади дощу з переходом в мокрий сніг та сніг ), а також налипання мокрого снігу на лініях електропередач і деревах вдень 16 грудня виникли пошкодження в електромережах області. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

За даними департаменту, найбільше опадів зафіксовано по півдню території області та в горах – до 32 мм, що становить 50 відсотків місячної норми.

Також надзвичайники зафіксували налипання мокрого снігу на лініях електропередач і деревах до 27 мм у  Львові.

До ліквідації аварійних відключень залучались 22 бригади ПрАТ “Львівобленерго” у складі 26 одиниць техніки та 68 працівників.
«На 08:00 год. ранку 17 грудня на території області залишаються тимчасово знеструмленими 53 населених пункти (33 повністю та 22 частково) в 9 районах області та частково м. Борислав, де через пошкодження повітряних ліній електропередач мешканці 6-ти вулиць залишаються без світла.
Роботи з ліквідації пошкоджень в електромережах продовжуються», – повідомили у депратаменті.
Водночас до прибирання доріг від снігу залучалось 100 од. техніки та 134 чол. від обслуговуючих автодорожніх організацій, при цьому використано 72 тонн піско-соляної суміші.
З метою забезпечення руху транспорту на дорозі Київ – Чоп та не допущення утворення автомобільних заторів, у Сколівському районі на Орявському та Івашківському перевалах протягом доби 16 грудня залучались 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу ДСНС України.

Усього рятувальники відбуксирували 56 автомобілів, з них  – 55 великовантажних автомобілів та 1 автобус, а також проводилась розчистка доріг від повалених дерев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *