ОСТАННІ НОВИНИ

Нацполіція ініціювала міжнародний розшук Димінського

Єва Корнійчук

|

Нацполіція України подала документи щодо президента ФК “Карпати”, бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП до генерального секретаріату Інтерполу. Про це у коментарі УП повідомив речник Нацполіції України Ярослав Тракало.

 

“Нацполіція подала документи щодо згаданої особи до Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні. Після вивчення усіх документів Генсекретаріат ухвалить рішення про оголошення або не оголошення її у розшук. За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет зокрема політичної, расової чи релігійної дискримінації”, – зазначив він.

“У разі позитивного рішення після встановлення місця перебування розшукуваного буде задіяно механізм екстрадиції, далі цим займатиметься ГПУ”, – додав Тракало.

Він нагадав, що 11 грудня слідчий головного слідчого управління виніс постанову про оголошення у національний розшук підозрюваної особи у скоєнні смертного ДТП на Львівщині у серпні 2017 року. Розшуком по Україні займається департамент карного розшуку Нацполіції.

Як відомо, нещодавно Димінському повідомили про підозру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *