ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцям Львівщини пропонують купувати календарі зі світлинами унікального замку, аби врятувати його

Катерина Родак

|

Мешканців Львівщини закликають купляти календарі на 2018 рік зі світлинами Підгорецького замку, аби долучитися до його порятунку.

 

Так, Благодiйний фонд “Софос”. Sophos Charity Fund, який збирає кошти на порятунок замку, випускає перекидний календар на 2018 рік.

«Цей календар створений із авторських світлин Підгорецького палацу волонтерами, що допомагають замкам. Тому, якщо ви бажаєте зробити гарний подарунок на Новий рік своїм друзям і близьким, щоб вони разом з вами насолоджувались прекрасними видами Підгорецького палацу та не забували про рік Культурної спадщини в Україні, — мерщій купуйте календар! До речі: календар буде продаватися тільки на сторінці фонду і виданий буде невеликим тиражом»,  – повідомили благодійники.
Придбати календар можна, перерахувавши 200 грн. на рахунок фонду за допомогою кнопки “Пожертвувати” зверху на сторінцi Фонду або на картку Приватбанку 5169330510696500.
«Наразі ми приймаємо попередні замовлення. Відправлення відбудеться після 20.12. Та у вас є можливість бути першим, хто отримає цей чудовий календар прямо з типографії та насолоджуватись мальовничими світлинами!», -додали  Багодійному фонді.

Як писав раніше Львівський портал, за допомогою краудфандингу благодійники збирають кошти і на реставрацію замку і частинами відновлюють його. Детальніше про цей унікальний проект ми писали тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *