ОСТАННІ НОВИНИ

Українців попереджають про новий небезпечний вірус у Facebook

Єва Корнійчук

|

Користувачам від друзів в Facebook масово почали приходити повідомлення з файлом video_1459 (цифри можуть бути різними). Про це повідомляє Еспресо. TV.

 

Якщо ви отримали таке повідомлення, то не завантажуйте і не відкривайте його. Перейшовши за посиланням, починається завантаження файлу програми, яку потрібно встановити.

Потім з’являється значок програми схожий на YouTube. Як наслідок,  дані вашої сторінки опиняються у руках шахраїв. Тоді вже від вашого імені здійснюється розсилка спаму.

Якщо ваш пристрій вже було заражено, то видаліть програму, почистіть комп’ютер за допомогою антивірусу. Потім потрібно змінити пароль на Facebook і встановити двофакторну аутентифікацію. (Налаштування – змінити пароль – встановити двофакторну аутентифікацію).

 

Загрузка...
Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


Загрузка...