ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до Дня святого Миколая для літніх людей організують культурні заходи

Юлія Шпак

|

В цьому році до Дня святого Миколая організовано культурні заходи для потребуючих дітей, дітей з порушенням функції слуху, а також підопічних міського територіального центру та ветеранів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Так, за підтримки управління соціального захисту ЛМР організовано:

– 13 грудня – творчий майстер-клас для дітей з порушенням функції слуху в рамках заходу громадської організації батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін», за фінансової підтримки управління соціального захисту;

– 5 грудня у співпраці управління соціального захисту з Львівським академічним драматичним театром імені Лесі Українки, організовано безкоштовний перегляд вистави «Різдвяна історія» для дітей з порушенням функції слуху.

– 21 грудня спільно з управлінням освіти заплановано перегляд святкової програми творчих дитячих колективів в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини для підопічних Львівського міського територіального центру, а також членів організації Львівського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів.

Окрім цього, є попередня домовленість щодо перегляду потребуючими дітьми вистав 22 та 28 грудня у Першому українському театрі для дітей та юнацтва та Львівським академічним обласним театром ляльок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *