ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пропонують купити пам’ятку архітектури за більш ніж за п’ять мільйонів

Єва Корнійчук

|

До 16 грудня 2017 року триває прийом заявок для участі в аукціонах: на аукціон виставлено будинок на вул. Є. Коновальця, 88, а також – нежитлові приміщення на вул. Городоцькій, 147. Заяви можна скерувати через територіальні Центри надання адміністративних послуг.

 

«Поспішайте скерувати заяву щодо продажу на аукціоні нежитлових приміщень підвалу, першого поверху та мезоніну, загальною площею 250,8 кв. м, що на вул.  Коновальця, 88. Стартова ціна цього привабливого об’єкта становить 5 253 540 грн. Для можливості оглянути ці приміщення, рекомендуємо звернутись до балансоутримувача –  ЛКП «Львівський ліхтар» за телефоном 237-33-04», – зазначають в управлінні комунальної власності ЛМР.

Зазначимо, що об’єкт на вул. Є. Коновальця, 88 є пам’яткою місцевого значення. Будинок зведений у 1904-1905 рр. як  власна вілла львівського скульптора та архітектора Михайла Маковича. Вілла збудована за участі Станіслава Деца. Сецесійний скульптурний декор виконаний Михайлом Маковичем. Будинок цегляний, одноповерховий на високому цоколі, з мезоніном та горищем. Пам’ятка відповідає критерію автентичності (зберегла свою форму, планувальну структуру, архітектурний вистрій фасадів) та відображає розвиток архітектури і містобудування м. Львова періоду стилю сецесія.

Також виставлене на аукціон комерційно-привабливе нежитлове приміщення першого поверху, загальною площею 105,8 кв. м, що на вул. Городоцькій, 147. Початкова ціна продажу – 551 640 грн. Балансоутримувач – ЛКП «Навколо базару», телефон: 239-32-88.

«Запрошуємо усіх охочих скерувати заяву для участі у аукціоні об’єкта малої приватизації комунальної власності м. Львова до 16 грудня 2017 року. Аукціон відбудеться 22 грудня», – зазначають в управлінні комунальної власності ЛМР.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *