ОСТАННІ НОВИНИ

«Інтерсіті» до Перемишля зупинили через знайдену в смітті гранату

Катерина Родак

|

Прибиральник потяга «Інтерсіті» сполученням Київ-Перемишль знайшов підозрілий пакет – через це рух потяга зупинили на 15 хвилин.

 

Як повідомили у прес-службі поліції Тернопільщини, на п’ятнадцять хвилин потяг Інтерсіті сполученням Перемишль-Київ вимушено затримали працівники колії.

«Причина – предмет, схожий ззовні на гранату, в одному з вагонів. Небезпечну знахідку виявив під час руху прибиральник. Він, зайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттям. Пакунок здався працівнику потяга важким і той перевіривйого. Про знахідку повідомив на лінію “102”», – повідомили у поліції.

За словами начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гаврилюка, на місце події виїхали вибухотехніки, працівники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли потяг зупинився в Тернополі, фахівці оглянули його та вилучили предмет.

«За попередньою інформацією, в пакеті був, ймовірно, пустотілий корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-досліднийекспертно криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюють, хто і куди перевозив небезпечний предмет», – зазначили у поліції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *