ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей-сиріт і малюків з потребуючих родин вчитимуть танцювати хіп-хоп

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 15 грудня, у Львові для дітей проведуть майстер-класи з танцю хіп-хоп та майстер-клас з виготовлення різдвяних композицій за технікою квілінг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як наголошують організатори, для дітей це буде унікальна можливість не тільки навчитись сучасного танцю, а ще й підняти собі настрій, оскільки хіп-хоп – це позитивний молодіжний танець, який визнаний найпопулярнішим та найвідомішим на даний час. Також у дітей буде можливість навчитись користуватись технікою квілінг, виготовляти вироби з паперу, розвивати творчість, уяву, фантазію.

«Такі майстер-класи допомагають комплексно підходити до розвитку дитини та робити перші сходинки на шляху до їх успіху. Діти досить часто не можуть відкрити в собі деякі таланти, тому такі майстер-класи сприяють у всебічному розвитку дітей», – каже Надія Бодревич начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід відбудеться 15 грудня о 16.00 год. у дитячому клубі «Барви» (вул. Сихівська, 14). Майстер-класи організовують для дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *