ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські забрали у п’яної матері немовля

Юлія Шпак

|

У Львові поліцейські спільно з працівниками соціальної служби забрали дитину з неблагополучної сім’ї. Хлопчику, якому ще не виповнилось й року, лікарі поставили попередній діагноз «переохолодження, гіпертрофія, затримка психо-фізичного розвитку, анемія та рахіт». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Дитину було вилучено на підставі рішення Франківської районної адміністрації. Коли працівники сектору ювенальної превенції Франківського відділу поліції разом з працівниками соціальної служби та служби у справах дітей прийшли у квартиру, розташовану в одному з будинків по вулиці Княгині Ольги у Львові, хлопчик плакав, а його мати перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Немовля доставили у лікарню, де медики попередньо діагностували у нього «переохолодження, гіпертрофію, затримку психо-фізичного розвитку, анемію та рахіт.

Сусіди повідомили правоохоронцям, що у квартирі часто збираються шумні компанії, розпивають спиртне, а дитина часто плаче та не отримує належного догляду, оскільки мати зловживає алкоголем.

Після обстеження та лікування хлопчик буде поміщений в один із львівських дитячих будинків. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *