ОСТАННІ НОВИНИ

Персональний гід Львівщиною. Для туристів створили інструкцію, як цікаво провести вікенд

Соломія Головіна

|

У Львівський області стартував мандрівний проект «Персональний гід Львівщиною». Про це сьогодні, 13 грудня, під час брифінгу повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації Наталія Табака, передає Львівський портал.

 

Власне, проект розпочали два тижні тому.

«Ідея полягає в тому, щоб пропонувати на кожний вікенд нову локації у області. Це така собі персональна інструкція, яка даватиме відповіді на питання: куди поїхати? що подивитися? що смакувати? де ночувати? які сувеніри привезти? як добратися автомобілем/залізницею/автобусом?», – пояснила вона.

Для мандрівників зі Львівщини та з усієї України щоразу відкриватимуть нові туристичні напрямки.

«На ці вихідні напередодні свята Миколая пропонуватимемо поїхати в Миколаївському районі і окремо розкриватимемо локації резиденцій Святого Миколая», – каже Наталія Табака.

Опісля цього мешканцям Львівщини пропонуватимуть гірський відпочинок.

«Це будуть гірські локації з інформацією не лише про те, де можна покататися на лижах, а й чим зайнятися з народних промислів, які карпатські смаколики скуштувати, корисні поради, як підготуватися до катання на лижах та бордах», – зазначила начальник управління туризму та курортів.

За результатами таких мандрівних вікендів Львівщиною вкінці року збираються випустити путівник, який стане інструкцією для кожного, хто любить подорожувати.

«Ці локації з’являтимуться на сайті ЛОДА перед кожними вихідними. Окрім цього, планують запустити окрему сторінку у Facebook. Кожен може підібрати мандрівку на свій смак та гаманець. Це дуже гнучкий путівник, який допоможе подорожучим відчувати себе комфортно та впевнено під час мандрівки», – наголосила Наталія Табака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *