ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині звільнили завідуючу дитсадка, яка крала продукти

Дарина Смеречанська

|

Звільнено завідуючу садка «Калинонька» у Стебнику, яку спіймали на гарячому під час крадіжки продуктів. Про це повідомляє «Твоє радіо».

 

Горе-завідуюча Галина Комарницька 5 місяців «переховувалась» на лікарняному та у відпустках. Коли у вівторок, 12 грудня, вийшла на роботу – на місце негайно виїхала комісія відділу освіти ДМР на чолі з головним освітянином Петром Сушком. До садочку прийшло і чимало батьків, щоб не допустити повернення опальної керівниці на посаду, за яку та трималась до останнього. Г. Комарницька відмовилась надати письмове пояснення свого вчинку і запросила адвоката зі Львова.

Як зазначив керівник відділу освіти Петро Сушко, зважаючи на грубе порушення посадових обов’язків, завідуючу розрахували фінансово і вручили їй трудову книжку.

«Нездійсненну місію нарешті виконано! Я своєї обіцянки, даної в ефірі, що вона не працюватиме більше ні дня – дотримався!», – резюмував Петро Сушко.

Як інформує «Твоє радіо», у липні цього року у Стебнику батьки спіймали на гарячому працівників садочка, що вивозили продукти з виховного закладу. Батьки прийшли забирати дітей, та помітили, як вихователі виносили продукти та пакували їх в автомобіль брата завідувачки. Коли вони почали витягувати з автівки крадені речі, водій почав втікати, а комірниця зачинилася в приміщенні з ящиком, який не встигла загрузити в машину. Місцеві мешканці запевняли, що директорка садка славилась такими витівками.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *