ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина посіла третє місце за рівнем підтримки АТОвців

Дарина Смеречанська

|

Львівська область увійшла в трійку областей за рівнем виділення коштів на підтримку учасників АТО, членів їхніх сімей, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Моніторинг видатків з реалізації місцевих програм соціального захисту окремих категорій населення, що провели фінансисти з інших областей показав, що за обсягом виділених коштів на цю мету Львівська область серед 14 областей країни є третьою після Луганської та Запорізької областей.

Загалом з початку проведення військових дій на Сході країни та подій на Майдані (2014-2017 рр.) на підтримку безпосередніх учасників з  обласного бюджету скеровано майже 92 млн грн, з яких у поточному році – близько15 млн гривень.

Фінансовою підтримкою скористалися понад 11 тисяч осіб – демобілізовані воїни, родини, діти загиблих (померлих), інвалідів війни – учасників АТО, Героїв Небесної Сотні.

Цими днями на реалізацію заходів програми профінансовано 142 тис. гривень. До кінця року передбачається  ще 1,3 млн гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *