ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львівщину знову засипле мокрим снігом

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 13 грудня, у Львівській області очікуються  сильні опади у вигляді мокрого снігу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Як інформує Львівський обласний центр з гідрометеорології України, у області 13 грудня на дорогах ожеледиця. Вранці та вдень місцями сильні опади, переважно у вигляді мокрого снігу та снігу, налипання мокрого снігу.

Рятувальники застерігають, що нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель, тощо:

-Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків.

-Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності – самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

-По можливості слід триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста.

-У період сильних снігопадів прохання до мешканців прибирати власний автотранспорт із вулиць, для безперешкодного руху аварійно-рятувальної техніки, не перекривати проїжджі частини доріг та під’їзди до будинків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *