ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть дитячий благодійний фестиваль «Різдвяна казка»

Олександр Косик

|

У суботу, 16 грудня, о 15.00 у приміщенні Виставкового центру «Південний –EXPO» відбудеться перший благодійний проект від рекламно-продюсерського центру «Vinks» у співпраці з благодійним фондом «Сестри Даліли» – фестиваль дитячої творчості «Різдвяна казка» з врученням гран-прі талановитим дітям Львівщини. У фестивалі матимуть змогу взяти участь талановиті дітки з пільгових категорій сімей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

У програмі святкового заходу – зіркові виступи дитячих кавер гуртів, розіграші цікавих призів та зустріч зі Святим Миколаєм.

З кожного реалізованого на концертну програму квитка, 10 грн. організаторами буде передано підопічній БФ «Сестри Даліли», важкохворій жінці Юлії Кавій, яка потребує трансплантації легень та серця. Окрім того, під час фестивалю БФ «Сестри Даліли» матимуть змогу  благодійної збірки на лікування Юлії серед учасників та гостей фестивалю.

«Найвищою цінністю є життя кожної людини. Зараз на межі життя і смерті знаходиться Юлія Кавій, яка одна виховує 5 діточок. Наше завдання подарувати їй шанс на життя та майбутнє для її дітей. Завдяки цьому фестивалю буде продемонстровано не лише вміння, таланти учасників-діточок,  а їхнє свідоме бажання допомогти ближньому – Юлії. Це дуже важливо, оскільки ми змалку закладаємо у дітей бажання творити добро. Віримо у Різдвяну казку для Юлії», – зазначають організатори.

До організації фестивалю долучились представники Львівської міської ради, видатні діячі культури та мистецтва, телевізійні експерти, благодійники, соціально відповідальні підприємці. Головою  фестивалю погодилась бути заслужений журналіст України Марина Кінах, яка вручить переможцям власний  гран-прі.

«Цей фестиваль – не просто конкурс, який об’єднує діток та  дає можливість виявити нові таланти, а й захід, який покликаний навчити і малечу, і дорослих ділитися своєю добротою та щирістю. Маємо велику надію, що  теплота дитячих сердець та наші спільні зусилля подарують шанс на подальше життя іншій людині» –  каже Людмила Бурбура, голова оргкомітету  фестивалю.

Кожен львів’янин може долучитись до цього благодійного заходу, відвідавши гала-концерт фестивалю.

Для замовлення квитків та отримання додаткової інформації щодо заходу, слід  звертатися до організаторів фестивалю за контактним телефоном: +380979242409.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *