ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували «Алісу в країні див» з «живими» ілюстраціями

Єва Корнійчук

|

У Львові презентували унікальневидання «Аліси в країні див» з ілюстраціями Євгенії Гапчинської та доповненою реальністю. Автори ідеї та розробники познайомили маленьких читачів з унікальною книгою та персонажами, які оживають прямо на її сторінках, повідомляє прес-служба міськради Львова.

 

«Дуже символічно те, що Львів є першим містом, з якого розпочинається всеукраїнська серія презентацій цього унікального видання «Аліси в країні див», адже ЮНЕСКО включило Львів до мережі креативних міст літератури.  Як тільки я побачила магію цієї книги, то перша моя думка була про те, що я хочу подарувати її своїй доньці. Це справжнє диво, якого так прагне кожна дитина. І я дуже пишаюсь, що цю казку створили в Україні. Це ще раз свідчить про те, що в нашій країні працюють фахівці світового рівня», – зазначила начальник відділу культурних індустрій Оксана Кулик.

Видання відображає фантастичну реальність, створену автором цього захоплюючого тексту. Герої книги оживають на її сторінках завдяки використанню технології доповненої реальності. Розробником цієї інноваційної складової стала компанія Live Animation Corp.

«Цей проект був для нас особливим, адже книга унікальна, вона розширює кордони людської свідомості. За допомогою інноваційних технологій ми прагнули візуалізувати ті чари, якими вона наповнена. І мені дуже подобається результат. Ця «Аліса в країні див»  дійсно унікальна, адже насичена справжньою магією. Завдяки поєднанню традиційної форми друкованої книги та високих технологій ми розширили діапазон її застосування. Тепер книгу можна не тільки читати, але й дивитись», – зазначив засновник компанії Live Animation Corp Андрій Тимошенко.

«Оживити» ілюстрації і подивитися мінімультфільм можна за допомогою спеціального додатку WONDERLAND – AR. Розпізнати «оживаючу» картинку допоможе спеціальний значок із кроликом, що біжить. Аби побачити «магію» у дії завантажте додаток WONDERLAND – AR на планшет або смартфон, наведіть на картинку з позначкою і герої книги почнуть «оживати» прямо на її сторінках. Дива почнуть прямо на обкладинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *