ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднили ТОП-найгірших маршруток Львова

|

У Львові склали рейтинг найгірших маршруток, які курсують містом. Відповідний список оприлюднила спільнота «Варта 1» у Facebook, передає Львівський портал.

 

ТОП-5 рейтингу найгірших маршруток Львова займають маршрути, що курсують через вул. Пасічну, це №19, 23, 40, 50 та 138.

«28% всіх скарг надійшло саме на ці маршрути. Це й не дивно, оскільки в даному районі єдиним громадським транспортом є «жовті маршрутки», яких критично мало та які часто доводиться чекати по годині часу», – наголошують активісти «Варти 1».

Другим критичним напрямком є Рясне, на проблеми зі сполученням з цим районом надійшло 19,7% усіх скарг. Скарги надійшли на маршрути №50, 11, 131, 49, 217А, 30, 1001.

«Єдиним порятунком у районі є маршрут 6А, роботою якого мешканці задоволені», – зазначають у «Варті 1».

Також мешканці задоволені роботою маршрутів №46, 16, 38, 9, 20, 3а, 34, 6а, 2а та інших.

Так, 6 грудня «Варта1» провела опитування щодо маршрутних перевезень у Львові. Загалом отримано 6552 голосів, з них 6278 – за «погані» маршрутки, і 244 – за ті, роботою яких мешканці задоволені.

«В опитуванні люди здебільшого говорили про наболіле, тому вибірка по «задоволених маршрутах» є досить малою і про репрезентативність в даному питанні говорити складно.

Висновок з даного опитування наступний: якщо в напрямку курсують великі автобуси з невеликими інтервалами, то громада задоволена, якщо ж про напрямок забули і мешканець мусить користуватися вщент забитим транспортом, що курсує з інтервалом в годину, то терпець уривається», – пояснили активісти спільноти.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *