ОСТАННІ НОВИНИ

Lexus влетів у дерево на вулиці Липинського: авто зім’яло у бляшанку, є постраждалі

Дарина Смеречанська

|

Учора вночі на вулиці Липинського ,23 водій Lexus не впорався з керуванням та зіткнувся з дорожнім знаком та деревом. Внаслідок аварії у лікарні опинилися водій та пасажир авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Власне, до Служби порятунку «101» повідомлення про аварію надійшло 11 грудня близько  23 години.

Водій автомобіля «Lexus» не впорався з керуванням та зіткнувся з дорожнім знаком та деревом. Внаслідок ДТП травмовано водія та пасажира транспортного засобу. Постраждалих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Львівську комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

На місце події залучалось пожежно-рятувальне відділення ДПРЧ-3 м. Львів.

Водночас, як повідомляє «Варта 1» у Facebook, на вул. Липинського біля будівлі Державної служби охорони сталася ще одна ДТП: машина МНС, яка їхала на пригоду Lexus, не розминулася з Mercedes.

У патрульній поліції Львова підтвердили інформацію про те, що на вулиці Липинського відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mercedes-benz та автомобіля вогнеборців МАЗ.

«Водій оперативного транспортного засобу їхав на займання автомобіля неподалік, з увімкненими проблисковими маячками синього кольору, а водій Mercedes-benz вирішив не надати перевагу у русі та виїхав попереду МАЗ. Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження», – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

 

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *