ОСТАННІ НОВИНИ

У храмі на Львівщині відкрили заклад із гральними автоматами

Єва Корнійчук

|

Римо-католицька церква не має ніякого відношення до гральних автоматів, що розташувалися в недобудованому костьолі м. Сокаль. Про це у коментарі УНН зазначив настоятель римо-католицької парафії св. Йоана Павла ІІ у Львові отець Григорій Драус.

 

“Церква орендує лише маленьку частину цього храму. Більша частина костьолу орендується приватними підприємцями, в тому числі тими, які поставили туди ці гральні автомати. Але не можна говорити, що цим займається церква. Ні в якому разі. Більше того, оренда частини церкви такими підприємцями – не є добрим фактом”, – сказав він.

У Римо-католицькій церкві також попередили про залежність від азартних ігор.

“Щодо гральних автоматів – вони розвивають залежність. І церква про це попереджає. Це багато грошей, багато безкорисно витраченого часу. Це відсутність духовного розвитку людини як особистості. Гральні автомати – це не спосіб заробити гроші. Спосіб заробити гроші – це праця. Не хочеш працювати – не їж, але гральні автомати – це не вихід”, – сказав отець Григорій Драус.

Нагадаємо, “Українська національна лотерея” відкрила гральний заклад у стародавньому костьолі. Цю компанію пов’язують з народним депутатом від БПП Олександром Третьяковим. Її неодноразово викривали в організації заборонених азартних ігор, а також ухиленні від сплати податків. Зокрема, заборонена букмекерська діяльність прикривалася лотереями “Фаворит спорт”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *