ОСТАННІ НОВИНИ

Польща прокоментувала випадок із туристичним автобусом біля Львова: «Черговий антипольський інцидент»

Дарина Смеречанська

|

Міністерство закордонних справ Республіки Польща підтвердило інцидент з польським автобусом у ніч з 9 на 10 грудня біля Львова і висловило стурбованість “черговим антипольським інцидентом” на території України. Про це йдеться в заяві на сайті польського МЗС, передає РБК-Україна.

 

“Польські консульські служби встановили, що на цьому автобусі їхала група із 23 польських туристів, серед яких представники місцевих органів влади. Транспортний засіб було пошкоджено на стоянці поруч з готелем. Ніхто не постраждав”, – йдеться в заяві. У польському МЗС також зазначили, що влада України розслідує обставини інциденту, а організатор поїздки вжив заходів для повернення її учасників додому. “Вони повертаються до Польщі у супроводі консула у Львові”, – повідомляється в заяві. Нагадаємо, на околиці Львова на кільцевій дорозі на стоянці одного з готелів невідомою вибухівкою був пошкоджений автобус, який здійснював екскурсійне перевезення польських туристів.
Як повідомляв Львівський портал, вночі 9 грудня на кільцевій дорозі Львова на стоянці одного з готелів Львова  невідомими було пошкоджено автобус, який здійснював екскурсійне перевезення польських туристів до Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *