ОСТАННІ НОВИНИ

Батьки немовляти у Львові знайшли у дитячому харчуванні хробака

Дарина Смеречанська

|

Батьки піврічної дівчини Летиції у Львові знайшли в баночці із пюре для малюків живого хробака. Відео на підтвердження цього поширив у соцмережах Тарас Чишинський, ідеться в сюжеті ТСН.

 

“Старша дуже любить годувати. Їй відкрили, ніяких підозр не виникло, був своєрідний хлопок, свідчить про нормальну герметизацію, дали дитині, дитина подивилася всередину і каже: мама, там хробак”, – розповів батько дівчаток. Дружина Тараса одразу зателефонувала на гарячу лінію заводу-виробника, однак там були налаштовані неконструктивно.

“Коли подзвонив представник, замість того, щоб вибачитися, він сказав: ви самі його туди підкинули. Це просто хамство з боку заводу”, – обурений чоловік.

На заводі категоричні: хробака у їхній продукції бути не може, адже пюре-напівфабрикат стерилізують при високій температурі, пропускають крізь дрібний просівач, змішують під тиском, обробляють парою і насамкінець закривають, створюючи вакуум. Тож жодна личинка в таких умовах вижити не може. Пюре виробили 1 червня і за півроку до виробника надійшла лише одна скарга – саме від родини Чишинських. Однак перевірити її не змогли. “Коли наступного дня наш представник у Львові зателефонував пану Тарасу, аби домовитись про зустріч, пан Тарас сказав, що чекає на матеріальну компенсацію з нашого боку у розмірі 10 тисяч гривень. В іншому випадку він не згоден передати нам баночку. На це йому було відмовлено”, – пояснили на заводі.

Тарас Чишинський банку зберігає досі, як і вже мертвого хробака. Чоловік визнає, що компенсацію просив, але потім передумав. “Компенсації я не хочу. Хочу, щоби було проведено адекватне розслідування. Щоб було правильне дотримання консервації та виробництва. Щоб не страждали наші діти”, – каже він. У службі захисту прав споживачів пояснюють, що для процедури розслідування потрібен чек – підтвердження покупки пюре. А його родина не зберегла. Тож дослідити, чи був хробак у пюре, можна лише одним способом – віддати банку на завод, який її виготовив. Однак робити це чоловік категорично відмовляється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *