ОСТАННІ НОВИНИ

Негода позбавила світла 56 населених пунктів Львівщини

Андрій Котенський

|

Внаслідок сильних опадів снігу та налипання мокрого снігу на лінії електропередач, через пошкодження та спрацювання автоматики захисту, на ранок 10 грудня залишились тимчасово знеструмленими 56 населених пунктів у 8 районах області (45 повністю та 11 частково. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті із питань цивільного захисту населення ЛОДА.

 

Найбільше  знеструмлення зафіксовано у Старосамбірському та Сколівському районах Львівщини, а також частково мешканці міст Борислава та Стрия. Для усунення пошкоджень в електромережах працюють аварійні бригади ПрАТ «Львівобленерго».

Проїзд по автошляхах області державного та місцевого значення забезпечено. Через випадання значної кількості опадів у вигляді снігу утворився сніговий покрив товщиною до 12 см на рівнинній частині, зокрема у Бродівському районі, а в гірських районах до 22 см, найбільше – у Турківському районі.

Для прибирання доріг від снігу в нічний час залучалось 120 од. техніки від служби автомобільних доріг у Львівській області та обслуговуючих автодорожніх організацій. Станом зараз продовжуються роботи для забезпечення безперешкодного доїзду до населених пунктів, у першу чергу в гірських районах області.

Порушень в роботі систем теплопостачання не зафіксовано.

Ліквідація наслідків негоди триває.

Як відомо із понеділка потепліє до 12 градусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *