ОСТАННІ НОВИНИ

200 км заради мрії. Львів’янин здійснив феноменальний забіг щоб…

Андрій Котенський

|

У Львові 29-річний програміст Валерій Шипунов здолав майже 200 км шляху у Стрийському парку, заради своєї мрії – зимового походу-марафону Арктикою у квітні 2018-го від Fjallraven Polar.

 

Як відомо учасників Арктичного марафону оберуть за допомогою голосування на сайті. Відтак, за допомогою забігу Валерій також привертає увагу до голосування і просить віддати свій голос на сайті Fjallraven Polar. Експедиція триватиме 7 днів, протягом цього часу учасники мають пробігти 300 км Арктикою.

На фініші майже 200 кілометрового марафону у Стрийськрому парку Львова Валерія зустрічали друзі та небайдужі львів’яни, чимало із яких також долучилися до забігу впродовж дня.

«Дякую усім людям, які провели цей забіг у Стрийському парку поруч зі мною. Хтось був тут вдень, а хтось – вночі. Для мене це просто магія якась. Хоча мені не вдалося здолати 200 кілометрів за добу, бо зумів пробігти лише 180 км, я задоволений своїм результатом. І мене тішить не та відстань яку я подолав, а кількість людей які долучились до цього забігу. Приємно, що за цілу добу жодного кілометру я не біг сам, а до мене приєднувалися небайдужі люди», – сказав на фініші Валерій Шипунов.

Віддати свій голос за Валерія Шипунова можна: тут.

Раніше Львівський портал повідомляв,  що львів’янин планує за добу пробігти 200 кілометрів Стрийським парком, щоб здійснити свою мрію.

Фото: ФБ Віталія Шипунова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *