ОСТАННІ НОВИНИ

Матір загиблої у ДТП з кортежем Димінського відмовилась від претензій до бізнесмена

Андрій Котенський

|

Матір загиблої дівчини у ДТП за участі автомобіля Петра Димінського Марія Тріла відкликала довіреності, які були видані нею для представництва її інтересів у судах стосовно смертельного ДТП за участі авто бізнесмена. Відтак у жінки більше немає претензій до Петра Димінського. Про це повідомив адвокат охоронця Петра Димінського Віктор Василюк на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні нарешті вдалося вибачитись перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 в Львіський області», – повідомляє адвокат.

У копії заяви, опублікованій юристом, жінка заявляє про повне відшкодування збитків ДТП в якому загинула її донька Наталія Тріла. Відтак жодних претензій у жінки до Петра Димінського більше немає.

Брат загиблої, Степан Мацевко відмовивився коментувати ситуацію із відкликання позову до суду.

«Цією ж заявою мене відсторонили від справи. Це рішення матері. Я його не коментуватиму», – повідоми він у коментарі Львівському порталу.

Як відомо, автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова. Згодом з’явилися деталі аварії.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського.

Також додамо, що у Львові арештували охоронця Петра Димінського Андрія Борща за підозрою у вчиненні смертельної ДТП біля Львова.

Окрім цього додамо, що згодом Апеляційний суд міста Львова посадив охоронця Димінського посадили під домашній арешт. Тим часом експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

Водночас Геращенко закликав Димінського здати аналіз на ДНК, щоби підтвердити непричетність до смертельної ДТП.

Член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський вилетів до Женеви.

6 вересня у офісі Димінського проводили обшук. Також стало відомо, що правоохоронців в домі бізнесмена шукали його ДНК. Окрім цього, обшуки проводилися і у медіа-холдингу Димінського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *