ОСТАННІ НОВИНИ

Збиткову «Арену Львів» віддадуть на баланс Львівської обласної ради

Андрій Котенський

|

Львівська обласна рада розглядає можливість прийняття у свою власність «Арени Львів». Про це заявив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк під час зустрічі із Держсекретарем Мінмолоді і спорту Олегом Нємчиновим.

 

За словами Володимира Гірняка «Арена Львів» збиткова.

«Львівська обласна рада розглядає можливість прийняття у свою власність «Арени Львів». Нині цей об’єкт належить державі і потроху занепадає», – повідомив він.

За словами чиновника, в першу чергу на «Арені Львів» необхідно запустити в роботу електропідстанцію та каналізаційний колектор. Наразі вони навіть не здані в експлуатацію, а вже руйнуються. Також спортивна споруда потребує логічних транспортних розв’язок – «це те, без чого вдихнути життя у спортивний комплекс просто нереально».

Він також повідомив, що підприємство зараз є збитковим, ще й має мільйонні борги. «Одна з найбільший проблем є також те,  що друга черга будівництва «Арени-Львів» не здана в експлуатацію. Аби це зробити треба близько 334 млн грн. Ймовірно, розпочнемо із техаудиту, інвентаризації та коригування самого проекту відповідно до нинішніх реалій», – повідомив Володимир Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *