ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер «Гаряча лінія» Львова надає інформацію про Рудно, Брюховичі та Винники

Олександр Косик

|

«Гаряча лінія» Львова цього місяця залучила до співпраці громади смт. Рудно, смт. Брюховичі і м. Винники. Топ-питання, з якими львів’яни активно звертаються на «Гарячу лінію», залишається незмінною: електропостачання, опалення, транспорт, холодна вода і ліфти. Водночас є зменшення протермінованих звернень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ми цього місяця залучили наші громади Рудно, Брюховичі і Винники. Винники вже надали свою інформацію, і Винниківська міська рада з нами співпрацює. Очікуємо інформацію від мешканців Рудно і Брюхович для того, щоб також долучилися до цієї співпраці», – розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Зазначимо, що тепер зателефонувати мешканцям на «Гарячу лінію» значно простіше, а всі звернення обробляються в автоматичному режимі. Також значно покращилася робота всіх ЛКП, районних адміністрацій, департаментів міської ради, бо тепер ретельно аналізують роботу міських служб і контролюють, як вирішуються конкретні проблеми в місті, з якими звертаються мешканці. Також аби мешканці мали доступ не лише в телефонному режимі, запустили портал 15–80, на якому розміщують інформацію від служб міста про проведення аварійних чи ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *