ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки заробить Львів від Різдвяного ярмарку 2018 року?

Андрій Котенський

|

У Львові стартує традиційний «Різдвяний ярмарок». За оренду частини центру Львова, де трохи більше місяця базуватимуться ятки із різним крамом, компанія «Львівські ярмарки» заплатить 120 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Як відомо, до уваги львів’ян та гостей міста відчиняють свої ятки 200 будиночків зі святковим крамом.

За словами арт-директора компанії «Львівські ярмарки» Ольги Гренюх, вартість оренди одного будиночка доволі «кусюча»: від 22 до 35 тисяч гривень. Ціна коливається в залежності від розташування та продукції, яка там реалізовується.

Тим часом, за даними прес-служби ЛМР із 9-го грудня до 15-го січня компанії «Львівські ярмарки» за оренду частини проспекту Свободи та площі Ринок, де розмістяться дерев’яні будиночки, заплатить всього 120 тисяч гривень.

За нескладними математичними підрахунками вартість оренди будиночків від «Львівських ярмарок» становитиме 4 мільйони 400 тисяч гривень. Якщо ж порахувати вартість оренди за середньою ціною – у 28 тисяч 500 грн за будиночок то власники «Львівського ярмарку» зможуть виручити 5 мільйонів 700 тисяч гривень виручать.

Тим неменш організатори ярмарки збідкаються, що чимала кількість грошей піде на оплату комунальних послуг.

«Цього річ ми закуповуємо ілюмінацію для міської ялинки та ілюмінацію для площі Ринок, а також сплачуємо рахунок за оренду території та підтримку благоустрою. Минулого року вартість оренди території нам обійшлася у близько 150 тисяч гривень. Найдорожче для орендаря обходиться утримування самого ярмарку. Туди входить ціни за прибирання, охорону території та сплату електроенергії, що за попередніми підрахунками становитиме щонайменше три мільйони гривень», – повідомила Ольга Гренюх.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *