ОСТАННІ НОВИНИ

На мікропроекти з обласного бюджету даватимуть до 200 тисяч гривень

Дарина Смеречанська

|

Під час засідання Конкурсної ради з питань реалізації проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2018 рік визначили максимальну субвенцію обласного бюджету на співфінасування мікропроектів: вона складатиме 200 тис. грн. за умови співфінасування на 50%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

 

Встановлено, що 400 тис. грн – максимальна вартість проекту та 200 тис. грн – максимальна субвенція обласного бюджету на співфінансування за умови – 50/50.

Як зазначив заступник голови ЛОР Володимир Гірняк, із понеділка всі активні мешканці, громадські організації, ініціативні групи, органи місцевого самоврядування та виконавчої влади розпочнуть наполегливо готувати свої заявки, а працівники виконавчого апарату обласної ради – професійно сприятимуть у їх розгляді та реєстрації.

«Маю сподівання, що в 2018 році ми отримаємо ще більше заявок, ніж у 2017-му. Найважливіше, що фінансовий ресурс на це в проекті обласного бюджету на наступний рік є, а це 100 млн грн», – наголосив він.

Також під час цього засідання погодили пріоритети Конкурсу на 2018 рік:

– «Школи» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

– «Заклади дошкільної освіти» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

– «Охорона здоров’я» (районні та міські комунальні лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) –будівництво, капітальний ремонт, реконструкція будівель, а також придбання обладнання та інвентаря.

– «Культура» (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ) та мистецькі школи) –будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентаря та сценічних костюмів.

– «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення доріг та пішохідних доріжок.

– «Екологічні ініціативи» (парки, сквери, водойми, місця відпочинку, що відносяться до природно-заповідного фонду) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування, благоустрій.

-«Інші пріоритети» (об’єкти комунальної власності на базовому рівні, що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентаря.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *