ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс мікропроектів на Львівщині стартує з 11 грудня

Дарина Смеречанська

|

Із понеділка, 11 грудня, реєстрація мікропроектів у рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2018 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

 

Додамо, що також з понеділка розпочинаються навчання для потенційних конкурсантів у рамках обласного конкурсу.

«Ми доведемо до відома потенційних конкурсантів – сільських, селищних, міських голів, представників виконавчої влади, громадських організацій, ініціативних груп рішення Конкурсної ради в частині пріоритетів, підготовки проектів, загальної кошторисної вартості, максимальної субвенції з обласного бюджету на підтримку ініціатив місцевих громад у 2018 році», – розповів Іван Собко.

Всіх бажаючих запрошують взяти участь у навчальних семінарах з метою належної підготовки місцевих ініціатив (відповідно до вимог умов конкурсу) та для вчасної їх реєстрації на онлайн-платформі, яка буде розміщена на сайті Львівської обласної ради. Із графіком навчань можна ознайомитися – тут.

Варто додати, що реєстрація проектів розпочинається з 11 грудня з 9:00 год. і триватиме до 2 лютого 2018 року до 17:00 год.

Як повідомляв Львівський портал, максимальна субвенція обласного бюджету на співфінасування мікропроектів складатиме 200 тис. грн. за умови співфінасування на 50%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *