ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Львівщині під колесами автомобілів загинуло п’ятеро пішоходів

Вероніка Рой

|

Минулої доби на Львівщині під колесами автомобілів загинуло п’ятеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, 6 грудня о 22:04 год. на автодорозі Львів-Шегині поблизу м. Судова Вишня Мостиського району, 34-річний водій автомобіля «Мерседес Спрінтер», житель м. Львова, скоїв наїзд на 43-річного пішохода, мешканця м. Судова Вишня Мостиського району, який від отриманих травм помер на місці пригоди. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Ще одна небезпечна подія трапилась о 23:18 на автодорозі  Київ-Чоп поблизу с. Раковець Пустомитівського району, 55-річний водій вантажного автомобіля «ДАФ» з причепом, житель м. Полонне, Хмельницької області скоїв наїзд на 19-річного пішохода, мешканця м. Львова, який від отриманих травм помер на місці пригоди. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Також вчора о 21:30 на сільській автодорозі в с. Корчин, Сколівського району невстановлений водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода – чоловіка віком 60-65 років, який від отриманих травм помер на місці ДТП. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Ще одна ДТП трапилась о 19:21 у м. Львові по вул. Чорновола, 56-річний водій автомобіля «Мерседес», 1961 року народження, житель м. Львова, скоїв наїзд на 41-річного пішохода, мешканця м. Львова, який від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні ЛШМД м. Львова. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Окрім цього, о 13:00 год. у Львові по вул. Шевченка автомобіль марки БМВ який належить 27-річному жителю сел. Шкло Львівської обл.( зі слів родичів на даний час перебуває за кордоном) здійснив наїзд на 37-річного пішохода, проживав у м. Львів, який від отриманих травм помер на місці ДТП. Автомобіль з місця події зник. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *