ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні зросла кількість злодіїв-ласунів

Соломія Григор'єва

|

В українських супермаркетах зросла кількість крадіжок товарів харчування покупцями. На думку правоохоронців це пов’язано з розширенням торгових мереж та з збільшенням кількість любителів поїсти «на шару». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні поліції охорони у Львівській області.

 

Список товарів, які люблять привласнювати громадяни, великий. У лідерах –м’ясні, кондитерські вироби, алкоголь,… Загалом викрадають від копійкових дрібниць до ноутбуків.

Крадіжка в супермаркетах (шопліфтінг) – це особливий вид правопорушення, при якому відбувається не озброєне розкрадання продукції в магазинах роздрібної торгівлі з відкритою викладкою. Потенційним крадієм може виявитися практично будь-хто, незалежно від національності, віку чи соціальної приналежності.

За офіційною статистикою, щорічно в світі в результаті крадіжок у магазинах роздрібна торгівля втрачає товарів на суму понад 10 мільярдів доларів, тобто десь більше 25 мільйонів на день.

Працівники Управління поліції охорони постійно виїжджають за сигналами «Тривога» з магазинів, супермаркетів, гіпермаркетів, де скоюють крадіжки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *