ОСТАННІ НОВИНИ

В понеділок у Львові запрацює Фабрика Святого Миколая

Вероніка Рой

|

У понеділок, 11 грудня, о 12:00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» уже в сімнадцяте відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая».  Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Щороку, вже 17 років поспіль, у Львові помічниками-волонтерами Святого Миколая стає близько 500 волонтерів (учнів старших класів, студентів львівських ВНЗ, молоді), вони збирають та пакують подарунки на Фабриці Святого Миколая, що цьогоріч працюватиме у Львові з 11 по 17 грудня, та розносять їх по домівках потребуючих дітей, що з нетерпінням чекають на посланців в червоних шапках, ввечері 18 грудня.

Минулого року Помічникам Святого Миколая вдалося рознести подарунки 2800 малюкам у Львові, до яких Чудотворцю з певних причин було складно самостійно знайти дорогу.

«Долучайтеся до акції «Миколай про тебе не забуде»! Для того, щоб перетворитись на Помічника Святого Миколая потрібно виконати 4 простих кроки: зареєструватись на сайті акції http://mykolaj.com.ua/, пройти один з коротких вишколів, що  будуть відбуватись 25 листопада, а також 2 та 9 грудня в Центрі Шептицького за адресою: м. Львів, вул. Козельницька, 2а; спакувати подарунки на Фабриці Святого Миколая; ввечері 18 грудня рознести подарунки по домівках малечі», – йдеться у повідомленні.

Також організатори запрошують  зголоситися волонтерів-водіїв допомогти з перевезенням Помічників та подарунків ввечері 18 грудня.

«Якщо Ви не маєте можливості стати волонтером, але хочете долучитись до акції, Ви можете допомогти Чудотворцю зібрати подарунки для 2500 дітей. Для цього просто зв’яжіться з нами і розмістіть коробку для збору подарунків (іграшок, канцелярського приладдя, солодощів, книг) у офісі Вашої компанії», – додають ораганізатори.

Також, всі охочі можуть залишити книги-подарунки з власної бібліотеки у доброму стані, або ж які ви придбали у книгарні спеціально для дітей з потребуючих родин (0-12р.) за такими адресами:

  • Книгарня «Є» – пр. Свободи 7
  • Видавництво «Свічадо», вул. Винниченка 22
  • Книгарня Старого Лева, пл. Ринок 12
  • вул. Стрийській, 106 в приміщенні складу-магазину
  • вул. Героїв УПА, 16 в Магазин «Книги-канцтовари» Львів
  • Бібліотека Львівського Інституту Менеджменту, вул. Ліська 16
  • Fest Lokal, вул. Старознесенська 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *