ОСТАННІ НОВИНИ

Троє нардепів з Львівщини посіли друге місце у рейтингу законодавчих ініціатив у листопаді, - дослідження

Лаврентій Дубич

|

Троє народних депутатів України з Львівщини – Михайло Бондар, Ігор Васюник та Микола Кадикало – посіли друге місце у рейтингу реєстрації законопроектів у ВРУ у листопаді цього року. Такими є результати дослідження аналітичного порталу «Слово і Діло».

 

«Листопад у Верховній Раді виявився напруженим: у парламенті розглядалися питання держбюджету, реінтеграції Донбасу, а «Батьківщина» традиційно агітувала всіх підтримати мораторій на продаж сільськогосподарських земель… Аналітики «Слова і Діла» відстежили, які депутати та фракції зареєстрували найбільше нових законопроектів», – йдеться у повідомленні порталу.

У листопаді у Верховній Раді зареєстрували 97 законопроектів, 80 із яких подали депутати. Найбільше нових законопроектів подала фракція «Блоку Петра Порошенка», депутати якої зареєстрували у ВР 51 документ.

Другими за кількістю внесених до Ради законодавчих ініціатив стали депутати від «Народного фронту», за якими значиться 41 новий законопроект.

Третє місце посіли представники «Батьківщини», які зареєстрували 23 законопроекти, а четверте – «Відродження» із 17 законодавчими ініціативами.

П’яту сходинку розділили між собою нардепи від «Самопомочі» та Радикальної партії – кожна з цих політсил внесла за листопад по 15 законопроектів.

«Опоблоківці» зареєтрували 8 законопроектів, а останнє місце посіли представники «Волі народу» з 5 законодавчими ініціативами.

Щодо депутатів, то найбурхливішу діяльність у листопаді розгорнули нардепи від «Народного фронту» Максим Бурбак, Віталій Корчик та Вікторія Сюмар, а також представник БПП Геннадій Чекіта, в активі яких по вісім законопроектів.

Друге місце із сімома поданими законопроектами в листопаді посіли члени БПП Андрій Шинькович, Тарас Юрик, Роман Мацола, представники «Народного фронту» Михайло Бондар, Ігор Васюник, Микола Кадикало, народний обранець із «Відродження» Антон Яценко, а також представниця «Батьківщини» Олена Кондратюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *