ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львова вирішили купити за європейські гроші 100 великих автобусів

Катерина Родак

|

Сьогодні, 7 грудня, під час сесійного засідання Львівської міськради депутати проголосували за купівлю у рамках проекту «Міський громадський транспорт України» 100 великих автобусів для АТП №1. Відповідне рішення підтримало 40 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

 

Так, депутати ухвалили зміни до ухвали «Про внесення змін до ухвали міської ради від 16.11.2017 № 2587 “Про підтримку участі ЛКП “Львівелектротранс“, ЛК АТП № 1 та ЛКП “Львівавтодор“ у проекті “Міський громадський транспорт України».

Згідно ухвали, замість пропонованих раніше 60 малих і 60 великих автобусів місто планує у межах співпраці х з ЄІБ за 12 млн євро закупити 100 великогабаритних автобусів.

Під час сесійного засідання депутати наголосили, що колишній керівник управління транспорту ЛМР Віктор Щир свого часу заявляв, що великі автобуси купувати для Львова – невигідно, і відтак міські обранці хочуть заслухати Стратегію розвитку транспорту Львова і конкретні напрацювання щодо транспорту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *