ОСТАННІ НОВИНИ

Чао, Італія. Від завтра зі Львова можна полетіти в Неаполь та Венецію

Соломія Григор'єва

|

Завтра, 8 грудня, у Львівському аеропорту очікують три рейси італійської авіакомпанії Ernest Aіrlines, що здійснюватиме сполучення Львова із Міланом (Бергамо), а також двома новими напрямками до Неаполя та Венеції. Про це свідчить онлайн табло аеропорту Львів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як відомо, італійська авіакомпанія Ernest позиціонує себе як лоукост та наголошує, що в основному працює для тих людей, які не є італійцями, але проживають в Італії у зв’язку із роботою.

Сьогодні сполучення із Міланом виконується двічі на тиждень. Попит дозволив авіаперевізнику збільшити частоту польотів і вже відкрити продажі квитків на літній сезон 2018 року.

Уже сьогодні українці можуть купувати квитки на три напрямків компанії Ernest Aіrlines: Мілан (Бергамо)-Львів, Неаполь-Львів, Венеція-Львів. До слова, сайт авіакомпанії доступний українською мовою.

Вартість польоту до Мілану (Берагмо) стартує від 49 євро. Із червня квитки подорожчають від 60 євро в одну сторону.

Вартість квитка до Венеції стартує від 49 євро. Із квітня за цей самий квиток доведеться викласти від 60 євро.

Політ до Неаполя оцінено у 44 євро та з квітня за квиток цього напрямку доведеться заплатити щонайменше на 20 євро дорожче.

Довідка:

Заснована у 2015 році, компанія Ernest Airlines була створена групою швейцарських та італійських інвесторів. Ernest Airlines отримала Сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року та почала виконувати рейси з Італії 1 червня 2017 року на Аеробусі A319. Авіалінія придбала Аеробус A320 цього серпня та планує ввести в експлуатацію ще два Аеробуси A320 між груднем 2017 та квітнем 2018 року.

Ernest Airlines дозволяють пасажирам купувати до трьох місць багажу, – 15, 20 або 25 кілограмів кожне, від 8 Євро за одне місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *