ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию затримали двох квартирних злодіїв

Олександр Косик

|

У Стрию поліцейські затримали зловмисників, причетних до квартирної крадіжки. Двох мешканців Дрогобича поліцейські затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Речові докази у них вилучили, триває досудове розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

 

У Стрийський відділ поліції 5 грудня надійшло повідомлення про крадіжку з однієї з квартир у багатоповерхівці по вулиці Львівській у Стрию.

Працівники кримінальної поліції Стрийського відділу поліції за підозрою у вчиненні злочину затримали двох зловмисників – мешканців Дрогобича віком 35 та 30 років, раніше неодноразово судимих за скоєння майнових злочинів.

«Чоловіки посеред дня проникли до помешкання, пошкодивши замок на вхідних дверях. З квартири винесли ноутбуки та інші цінні речі, однак, розпорядитися викраденим не встигли, оскільки невдовзі після скоєння крадіжки були затримані. Усе викрадене майно у зловмисників вилучено. Наразі ми перевіряємо їх на причетність до скоєння інших злочинів», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *