ОСТАННІ НОВИНИ

Продюсером ТРК «Львів» стала Уляна Антоник

Дарина Смеречанська

|

Оголошено результати конкурсного відбору на посаду продюсера ТРК «Львів», за результатами якого ним стала львівська журналістка Уляна Антоник. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

 

За його словами, 5 грудня НСТУ завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії.Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів.

«Як і зазначено в Стратегії розвитку НСТУ, ми надали першочергові можливості діючим працівникам НСТУ довести свою спроможність до змін; в разі вагання з адміністраторами (менеджерами) ми віддавали перевагу знанню системи і готовність змінювати її, а у випадках з продюсерами – воліли вливати «свіжу кров» і нове мислення в застійну систему», – зазначив він.

Також голова правління НСТУ зауважив, що новим керівникам будуть запропоновані зарплати від 17 до 32 тис. грн:

«Умови і критерії були жорсткими, ми хочемо бачити в команді лише кваліфікованих та ціннісних колег, а тому і підходимо до відбору вкрай ретельно. Тим більше, що й заробітна платня нових керівників, що мають стати двигунами реформ в регіонах – досить конкурентна для українського медійного ринку: вилка від 17 до 32 тисяч гривень з можливим преміюванням до 100 відсотків при перевиконанні KPI».

Водночас Зураб Аласанія повідомив, що 8-9 грудня буде проведено перші координаційні та робочі зустрічі з новообраними менеджерами і продюсерами у Києві:

«Це будуть два дні насичених тренінгів та робочих нарад по напрямках: творчому, технічному, кадровому, юридичному, фінансовому, комунікаційному. Керівники підрозділів центральної дирекції зустрінуться з менеджерами та продюсерами, щоб опрацювати спільний план реформ на найближчий період. Генпродюсери НСТУ скоординують з продюсерами філій перші кроки щодо змін у контенті та мовленні».

З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Протягом наступного тижня члени правління та директори департаментів центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, і провести спільні зустрічі з регіональними колективами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *