ОСТАННІ НОВИНИ

На території колишнього заводу «Полярон» зведуть два житлові квартали

Катерина Родак

|

У Львові на території колишнього заводу «Полярон» збудують два житлові квартали і офісний центр . Відповідне рішення сьогодні, 6 грудня, затвердив виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Своїм рішенням виконком вніс зміни до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО “Полярон” на вул. Угорській та ЗАТ “Львівторгбуд” на вул. Тернопільській). Територія опрацювання займає орієнтовно площу 32,0 га.

Раніше це питання вже виносили на затвердження виконкомом, проте його перенесли через питання до інженерного навантаження та щодо будівництва школи.

Сьогодні забудовник Мирон Кіндій зазначив, що будівництво провело перевірку  щодо інженерго навантаження і не виявило проблем. Також він пообіцяв збудувати для мешканців району приватну школу.

«Я зі своїми партнерами вирішили, що школу ми будуємо у той же час, що і житло. Тобто школу здати ми маємо до 1 вересня 2019 року. До цієї дати ми маємо здати і садочок, адже це питання комплексне. Оператори по школі і садочку вже є» – розповів забудовник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *