ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині не розминулись два легковика: постраждали дитина і бабуся

Олександр Косик

|

У Кам’янка-Бузькому районі водій автомобіля «Деу Ланос» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Шкода Фабія». В ДТП постраждало двоє осіб. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 грудня о 19.25 на автодорозі Львів – Луцьк поблизу села Новий Став, Кам’янка-Бузького району.

Як встановили поліцейські, водій автомобіля «Деу Ланос», 41-річний житель Миколаївського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Шкода Фабія» під керуванням 34-річного львів’янина.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали пасажири «Фабії» – трирічний син водія, а також 75-річна львів’янка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *