ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада виділила кошти на ремонт житла зв'язкової Шухевича Ольги Ільків

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 5 грудня, під час сесійного заідання передбачили 137 тис. грн на ремонт закупленої квартири для зв’язкової Шухевича Ольги Ільків, передає корепондент Львівського порталу.

 

Власне, депутати погодили виділення субвенції міському бюджету для проведення робіт із облаштування нещодавно купленої квартири для Ольги Ільків.

Деякі депутати висловили свої побоювання щодо того, що міськрада затягуватиме це питання так само, як це було із виділенням коштів на закупівлю житла.

“Обурює цинізм влади, зокрема, міського голови Львова…Із камер виглядало так, що він свої гроші дав, щоб цю квартиру купити, більшість громадян також так зрозуміли це”, – обурився депутат Олег Панькевич.

Своєю чергою голова Львівської облради зазначив, що спілкувався з цього приводу із міським головою Львова Андрієм Садовим, і міськрада має виділити на ремонт помешкання таку ж суму:

“До п’ятниці ми перерахуємо суму міському бюджету…Міський голова дзвонив мені особисто щодо цього. Дамо їм шанс. Нам важливо, щоб і вони дали таку ж суму”.

Як повідомляв раніше Львівський портал, після багатьох років очікування Ольга Ільків врешті отримала квартиру, житло придбали коштом обласного та міського бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *