ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогорічна новорічна ялинка дістанеться Львову абсолютно безкоштовно

Соломія Григор'єва

|

Головну ялинку Львова, яку відкриють 17 грудня, цьогоріч не купували, а отримали в подарунок від мешканки Брюхович. Про це на прес-конференції розповіла директор ЛКП «Довженко центр» Марта Іванишин, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Цього року ялинку не будуть навмисно зрубувати в лісі. Мешканка міста Брюховичі звернулася до міської ради, щоб віддати місту свою ялинку. Вона нам абсолютно підходить за розмірами, тому власне ми її вирішили прийняти. Ми дуже раді з цього приводу», – зазначила Марта Іванишин.

За словами директорки ЛКП «Довженко центр», такий подарунок дозволив зекономили міському бюджету близько 10 тисяч гривень. Нагадаємо, минулоріч комплексне встановлення ялинки коштувало 116 тис. грн.

Окрім того, цьогорічну ялинку прикрашатимуть по-новому: 18-річну красуню одягнуть у монохромні іграшки та вишукану ілюмінацію.

«Ми закупили майже 8-кілометрову гірлянду-ілюмінацію, яку привезли з-за кордону. Тобто вся ялинка буде прикрашена в європейському стилі, на ній не буде жодних іграшок. Також біля ялинки не буде звичної огорожі, а будуть декорації-подарунки різної висоти, які й будуть навколо дерева», – розповіла арт-директор компанії «Львівські ярмарки», яка цьогоріч вперше займається прикрашанням ялинка, Ольга Гренюх.

У день відкриття ялинку, 17 грудня, Львівський осередок Національної скаутської організації «Пласт» передасть мешканцям міста Вифлеємський Вогонь Миру. Нагадаємо, до Львова Вогонь привезли 3 грудня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *