ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час полювання підстрелили мисливця

Юлія Шпак

|

На Львівщині під час ліцензійного полювання був поранений єгер. Як встановили правоохоронці, потерпілий отримав поранення  внаслідок необережного пострілу іншого мисливця. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Сокальське відділення поліції 2 грудня надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої лікарні про те, що у медзаклад з вогнепальним пораненням був доставлений 37-річний мешканець міста Червоноград, старший єгер місцевого відділення товариства мисливців та рибалок. Лікарі діагностувати у чоловіка “вогнепальне поранення та перелом стегна”.

Як встановили правоохоронці,  кульове поранення єгер отримав 2 грудня близько 12.30 у лісовому масиві неподалік села Сілець Сокальського району, під час ліцензійного полювання на дикого кабана. Також встановлено, що потерпілого з необережності поранив 62-річний мисливець, місцевий мешканець,  пострілом з мисливської рушниці ТОЗ 12-го калібру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесні ушкодження) КК України. Скоєне карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *