ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Володимира Великого під час бійки підрізали 37-річного львів’янина

Юлія Шпак

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисника, котрий під час бійки наніс чоловіку ножове поранення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Франківський відділ поліції 30 листопада о 22.15 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Володимира Великого у Львові відбувається бійка. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, близько 22.00 по вулиці Володимира Великого між двома львів’янами віком 33 та 38 років виник конфлікт, який переріс у бійку, в яку втрутився і отримав удар ножем у спину брат молодшого учасника бійки, 37-річний мешканець Львова. З діагнозом «проникаюче ножове поранення в ділянці грудної клітки ззаду» він був госпіталізований у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень.

Зловмисник, 38-річний львів’янин, затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *