ОСТАННІ НОВИНИ

Управління транспорту Львова так і залишиться без керівника?

Катерина Родак

|

У Львівській міській раді ще не знають, чи оголошуватимуть новий конкурс на посаду керівника управління транспорту. Як зазначив під час розмови з кореспондентом Львівського порталу заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, охочих вирішувати проблему транспорту у Львові немає.

 

«Я думаю, що через деякий час конкурс, мабуть, буде. Але оголошувати конкурс, на який ніхто не подається – який в цьому сенс? У нас так само оголошений конкурс а начальника управління, багато є вакансій у міській раді, у підприємствах транспорту. Критиків є багато, але охочих прийти і працювати немає. Конкурс – це показово». – вважає Сергій Бабак.

На питання, який є вихід з цієї ситуації, С. Бабак відповів:

«Треба шукати людей, запрошувати, можливо, давати якісь преференції. Має прийти людина, яка розуміється на цьому, яка готова взятися за це. Не просто в Інтернеті начитатися і розповідати казки. Ті, хто розуміють, наскільки це важка проблема, вони не хочуться впрягатися у це і тягнути роками солянку з вирішення проблеми».

Нагадаємо, у Львові на посаду керівника управління транспорту подали свої кандидатури дві особи, одна з них ще до старту першого етапу конкурсу свою кандидатуру зняла. Другий претендент завалив тестування і не потрапив у наступний етап конкурсу, відтак управління транспорту так і не отримало нового очільника.

Наразі в.о. керівника транспортного управління є Олег Партика, до нього цю посаду обіймав Віктор Щир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *