ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пасажири стали на захист водія маршрутки, що порушив ПДР

Катерина Родак

|

Сьогодні, 29 листопада, на вулиці Черемшини у Львові трапився конфлікт між пасажирами маршрутки №29 та патрульними поліцейськими.

 

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції, водій маршрутки порушив правил дорожнього руху, а також відхилився від маршруту.

«Піший патрульний підійшов до водія маршрутки і попередив, аби той не їхав тією дорогою, бо здійснить порушення. Водій кілька секунд постояв і таки поїхав. відповідно отримав штраф», – повідомили у прес-службі ПП.

«Його зупинили. Однак пасажири почали втручатися в роботу патрульних. Патрульні не могли дозволити і далі перебувати пасажирам на проїжджій частині. Жодних пояснень слухати вони не хотіли. Щойно конфлікт врегулювали – рух відновився», – повідомили у патрульній поліції.

У поліції додали, що водій порушив вимоги дорожнього знаку 3.21 – поїхав під “цеглу”. В процесі спілкування з патрульними водій свою провину визнав.

Також у патрульній призначили службову перевірку, за результатом якої буде прийнято рішення щодо дій патрульного під час цього інциденту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *