ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янин на очах у сім'ї вбив собаку, а потім кинувся з кулаками на дружину

Єва Корнійчук

|

У Львові затримали чоловіка, який побив дружину та напав на патрульного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

 

Як повідомили у патрульній, учора, 27 листопада, близько 22.00 год. патрульні отримали повідомлення від лікаря швидкої допомоги про сімейну сварку на вулиці Бортнянського.

“Чоловік побив жінку і її в подальшому госпіталізували. Інспектори прибули на місце події та зустрілися з дочкою потерпілої, яка розповіла, що її батько вбив на її очах їхню собаку, а потім побив маму. Діагноз: струс мозку, забій м’яких тканин вилочно-лобної ділянки”, – повідомили у патрульній поліції.

Патрульні зайшли до квартири та запропонували чоловіку поїхати з ними до відділу поліції.

“Громадянин почав агресивно себе поводити, шарпати патрульних, зірвав нагрудний жетон з форменого одягу одного з інспекторів. Його попередили про застосування спеціальних засобів, натомість чоловік витягнув розкладного ножа та почав погрожувати офіцеру поліції. Патрульний миттєво відреагував та обеззброїв його”, – розповідають поліцейські.

До особи застосували спецзасіб – кайданки та завезли до Залізничного відділу поліції. Потерпіла написала заяву на свого 48-річного чоловіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *