ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незаконно полювали на хутряних звірів

Єва Корнійчук

|

На Львівщині перевірка екоінспекції виявила порушення під час полювання на хутряних тварин. Про це львівському порталу повідомили у Держекоінспекції.

 

Так, працівниками оперативного відділу Держекоінспекції у Львівській області проведено заходи держконтролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при використанні об’єктів тваринного світу на території мисливських угідь, наданих користувачам в гірській частині області, зокрема у Самбірському, Дрогобицькому, Сколівському та Турківському районах.

«У ході держконтролю було перевірено законність проведення ліцензійного  полювання на копитних тварин Самбірською р/о УТМР, ГО ТМіР «Чайківські Луги», ТзОВ «Тустань» та Турківським ТМІР. Фактів порушень правил ліцензійного полювання не виявлено», – повідомили екоінспектори.

«Під час перевірки законності проведення полювання на хутрових звірів на території Турківського ТМіР виявлено чотири факти порушення вимог ст.ст. 14, 17, 20 ЗУ України «Про мисливське господарство та полювання», – додали у відомстві.

Порушників  притягнуто до адмінвідповідальності за ч.1 ст. 85 Кодексу України про адмінстративні порушення із накладенням штрафних санкцій від 102грн. до 1020 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *